Klanten login:

Naam:
Wachtwoord:
Volg Wft Assist op Twitter Volg Wft Assist op Linked In Download onze brochure

Wat leveren wij

 
 


Onze aanpak

We spreken dagelijks financieel dienstverleners en weten dat de Wft veel vragen oproept. De vragen verschillen per onderwerp en per financieel dienstverlener. De ene financieel dienstverlener is al ver gevorderd met het integreren van de Wft terwijl de ander aan het begin staat van dit proces. De eerste groep zoekt controle en toetsing van de gemaakte keuzes terwijl de tweede groep begeleiding zoekt bij het opzetten en het inrichten. Wij hebben de pakketten binnen ons kwaliteitsprogramma hierop afgestemd.
 
 
Basispakket:Werken met de Wft:onze hulp bij inrichten en opzetten

De Wft staat bij u op de agenda maar het lukt maar niet om er echt tijd voor vrij te maken. Bovendien is het lastig te bepalen waar u moet beginnen. U mist vooral het overzicht. Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Met ons produkt "Werken met de Wft" maken wij samen met u de noodzakelijke Wft documenten in combinatie met praktische hulpmiddelen. Wij maken deze documenten voor uw kantoor op maat en leggen deze in concept ter goedkeuring aan u voor. Dat is de taakverdeling en dat werkt. Verandert de wetgeving of publiceert de AFM leidraden of boetebesluiten of verandert uw organisatie waardoor uw bestaande documenten moeten worden aangepast? Wft Assist stelt aan u de noodzakelijke wijzigingen voor. Dit basispakket is uit te breiden met een dossieraudit.
 
Auditpakket: controle en toetsing

U bent al vergevorderd met het integreren van de Wft binnen uw onderneming en uw adviespraktijk. U wilt graag weten wat de Wft stand van zaken van uw kantoor is. Met het Auditpakket van Wft Assist krijgt u antwoord op uw vraag. Deze audit is een combinatie van een digitale vragenlijst en een bezoek aan uw onderneming. Wij toetsen zowel uw bedrijfsvoering als uw adviespraktijk. In onze rapportage leggen wij onze bevindingen vast gecombineerd met concrete aandachtspunten waar u direct mee aan de slag kunt.
 
 
Mijn Wft Assist

Uw eigen ruimte reserveren op onze website; beveiligd met een persoonlijke login code. Wij zetten al uw Wft-documentatie op uw persoonlijke pagina zodat deze optimaal toegankelijk is, actualiseren uw kwaliteitsprocedures en verzamelen actief informatie, die voor u als adviseur relevant is.

 

Nieuws
01-02-2019
Nog 60 dagen!
02-02-2018
AVG: bent u er klaar voor?
13-12-2017
AVG
18-05-2017
DVD bepaalt adviesnota?
24-03-2017
Vergunning, diploma's en PE

Compleet overzicht
Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief
Zoeken
Wft assist
Princenhof Park 19 | 3972 NG Driebergen-Rijsenburg | t. 030 – 2716040 | e. | kvk 50071262 | btw nr. NL8225.21.532B01
Copyright © 2012 Wft assist | Disclaimer