Klanten login:

Naam:
Wachtwoord:
Volg Wft Assist op Twitter Volg Wft Assist op Linked In Download onze brochure

AVG: bent u er klaar voor?

 

Het is al even geleden dat u wat van ons gehoord heeft, maar er gebeurt op dit moment zoveel op wetgevingsgebied dat we u graag informeren! Eén van de wetgevingsgebieden waar u op korte termijn binnen de financiële dienstverlening mee te maken krijgt, is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet treedt 25 mei a.s. in werking en heeft grote impact op uw bedrijfsvoering en adviespraktijk. De AVG kent een streng sanctiebeleid en niet voldoen aan deze wet kan tot hoge boetes leiden. Is uw onderneming er al klaar voor?
 

Wat is uw rol?

Het doel van de AVG is personen (de betrokkene) de regie te geven over het gebruik van zijn of haar eigen persoonsgegevens. Binnen de financiële dienstverlening verzamelt u persoonsgegevens van uw klant. U bepaalt waarvoor u deze gegevens opvraagt en dat maakt u tot de zogenaamde verwerkingsverantwoordelijke. De AVG legt aan de verwerkingsverantwoordelijke een flink aantal verplichtingen op en geeft u een  cruciale rol in de uitoefening van de rechten van uw klant.

 

Wat betekent de AVG? Met onze gratis checklist op www.privacyprooffinance.nl weet u meer!

De implementatie van de AVG heeft grote gevolgen. Maar wat moet er concreet gebeuren? Op www.privacyprooffinance.nl hebben wij een speciale AVG quiz voor u klaargezet waarmee we u kennis laten maken met specifieke onderwerpen uit deze wet. Hebt u de quiz afgerond, dan kunt u met onze gratis checklist direct aan de slag. Geen tijd voor de quiz? Geen probleem! Ga naar www.privacyprooffinance.nl, registreer en download de AVG checklist gratis.

 

Even opfrissen

Wft Assist is al meer dan tien jaar de compliance adviseur binnen de financiële dienstverlening. Van oudsher zijn wij expert op het gebied van de Wet Financieel toezicht (Wft). Gezien de toegenomen druk van wetgeving hebben wij ook AVG aan onze focus toegevoegd. Mocht u meer willen weten over Wft Assist, onze aanpak of het dienstenpakket, kijk dan op www.wftassist.nl . U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze experts via info@WftAssist.nl.

 

 

ATTENTIE:
Tekst gemaakt naar inzicht van 02-02-2017. Wft Assist  heeft bij het redigeren van deze tekst de nodige zorgvuldigheid betracht. Wft Assist is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade die ontstaat als gevolg van onjuistheden in deze tekst. Op al onze werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt onze Algemene Voorwaarden altijd vinden op onze website: www.wftassist.nl

Nieuws
01-02-2019
Nog 60 dagen!
02-02-2018
AVG: bent u er klaar voor?
13-12-2017
AVG
18-05-2017
DVD bepaalt adviesnota?
24-03-2017
Vergunning, diploma's en PE

Compleet overzicht
Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief
Zoeken
Wft assist
Princenhof Park 19 | 3972 NG Driebergen-Rijsenburg | t. 030 – 2716040 | e. | kvk 50071262 | btw nr. NL8225.21.532B01
Copyright © 2012 Wft assist | Disclaimer